Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Σνεδρίαση Νομαρχιαρκής Συνέλευσης της Νέας Δημοκρατίας Νομού Αιτωλ/νίας

Συνεδριάζει την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 το πρωί στο Μεσολόγγι η Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας Νομού Αιτωλ/νίας (ΝΟΣ). Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ξενοδοχείου ΘΕΟΞΕΝΙΑ, ενώ τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν:
1. Πολιτική ενημέρωση
2. Τριμηνιαίος προγραμματισμός δράσης ΝΟ.Δ.Ε – ΔΗΜ.ΤΟ

3. Δημιουργία – Επαναλειτουργία ΔΗΜ.ΤΟ – ΕΚΟ
4 Διοργάνωση ημερίδας ΝΟ.Δ.Ε

Παρεμπιμπτόντως να σας αναφέρουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας την Άνοιξη θα έχουμε εκλογές και το κόμμα της ΝΔ ετοιμάζεται... Κατά Απρίλιο μεριά το βλέπουμε (για να μην υπάρχει και ο βραχνάς της λίστας).
Να πούμε επίσης πως αυτή τη στιγμή ως ...υποψήφιοι Υποψήφιοι ακούγονται 3-4 από την περιοχή της Ναυπάκτου (Δρόσος, Παπαθανάσης, φυσικά Φωτόπουλος και μια έκπληξη...), 2-3 Μεσολογγιτών (Λιβανός, Καραπάνος και Φραίμης) και φυσικά τα ονόματα των νυν βουλευτών του νομού (όλων άραγε?...) και του Γιώργου Παπαναστασίου. Φυσικά κάποιοι θα "κοπούν" είτε έτσι είτε αλλιώς και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε μέχρι ποιο σημείο θα φτάσει η ανανέωση..
Και επειδή στο ψηφοδέλτιο πρέπει να υπάρχει και το ωραίο φύλλο, ακούγονται πολλά ονόματα αλλά ένα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού πρόκειται για Μεσολογγίτισσα νέα και ωραία και με εξετάσεις στην αυτοδιοίκηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...