Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Δήλωση Αναγνωστόπουλου για την καθαριότητα

Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, σχετικά με τη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου εξέδωσε ανακοίνωση και υπαινίσσεται διάφορα ωραία για τους τότε δικούς του και νυν συμβούλους του κ. Κατσούλη. Διαβάστε στη συνέχεια τη δήλωση αυτή και στη συνέχεια το δικό μας σχόλιο.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου σχετικά με τη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Μεσολογγίου, αφού κανένας υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας δεν είναι αποσπασμένος σε διοικητικές ή άλλες υπηρεσίες του δήμου.

Επίσης, επειδή οι εκλογές τελείωσαν, θα πρέπει επιτέλους να τελειώσουν τα «καλαμπουράκια» για τα νέα απορριμματοφόρα.
Επαναλαμβάνω ότι η διαδικασία για την προμήθεια των νέων απορριμματοφόρων έγινε, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και με πλήρη διαφάνεια και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος για τη προάσπιση της υπόληψης της δημοτικής μας αρχής.
Τέλος, ο νέος δήμαρχος ας ενημερωθεί από τους συνεργάτες του που διετέλεσαν στελέχη και της δικής μας δημοτικής αρχής, ποιοι ήταν αυτοί που εισηγούταν υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας να καταλάβουν διοικητικές θέσεις καθώς και για τη δική μου στάση σ’ αυτές τις εισηγήσεις
Όπως επίσης, ας ενημερωθεί από τους ίδιους για το ποιοι ήταν αυτοί που μοίραζαν αφειδώς βεβαιώσεις σε stage ή συμβασιούχους εργαζομένους, ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, παρά τις ρητές εντολές που είχαν δοθεί, τόσο από την πλευρά μου, όσο και από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Κλείνοντας, θα πρέπει να τονίσω τη δεδομένη στήριξή μου στις πρωτοβουλίες που ενδεχομένως θα αναληφτούν για τη βελτίωση της καθαριότητας και της ποιότητας ζωής στο νέο δήμο. Πρωτοβουλίες όμως οι οποίες δεν θα πρέπει να περιορίζονται σε λεκτικά πυροτεχνήματα…»

Σχόλιο από Σταλίκι:
Εμάς τους Δημότες δεν μας ενδιαφέρει κατά πόσο ο κ. Κατσούλης θα κάνει έρευνα σχετικά με όσα λέτε. Εμάς μας ενδιαφέρει να μάθουμε ποιοι φταίνε για την κατάντια του τόπου σε όλους τους τομείς! Όλο το διάστημα της θητείας σας ακούσατε πολλά και διάφορα για τη στάση τόσο των συνεργατών σας (ορισμένοι είναι συνεργάτες και του νέου Δημάρχου) όσο και την δικιά σας στάση στα διάφορα θέματα που διαχειριστήκατε. Και απαντούσατε συχνά-πυκνά ονομάζοντας συκοφάντες τους κατήγορούς σας.

Τώρα που είστε έξω από το χορό και είστε εσείς ο κατήγορος, θα πείτε τα πράγματα με το όνομά τους ή θα ακολουθήσετε την τακτική που κι εσείς λιδορούσατε?


Επειδή συνεπώς άλλο είναι να ακούγονται διάφορα ονόματα και άλλο να υπάρχουν και αποδείξεις, σας καλούμε και ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ να δώσετε τα ονόματα όσων υπαινίσσεστε στη δημοσιότητα. Ειδικά για το σκέλος των κατηγοριών σας που υπαινίσσεστε ενέργειες εκτός Υπουργικής εντολής - "γραμμής".

Όσο για τα απορριματοφόρα, ο κ. Σπανός (που παρεμπιπτόντως προτείνεται από τον κ. Κατσούλη για τη Νο2 θέση του Δήμου μας), έχει πει ότι δεν συμφώνησε ποτέ με την αγορά αυτή όπως και πολλοί άλλοι πρώην και νυν Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ποια είναι τελικά η αλήθεια? Εσείς την ξέρετε ή επι θητείας σας οι αποφάσεις παίρνονταν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των αιρετών?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...