Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοίνωσε τους τομεάρχες και τους συντονιστές η Ντόρα

Η Δημοκρατική Συμμαχία ανακοίνωσε τους τομεάρχες της και τους συντονιστές ανά περιφέρεια.
Ανάμεσα στα ονόματα, διακρίναμε αυτό της κας Ρένας Ντάσκαρη-Γερασιμίδη, του αδερφού της Νίκου Γερασιμίδη καθώς και του διευθυντή του Δήμου Αθηναίων και εξ απορρήτων της κας Ντόρας Μπακογιάννη κ. Αντωνόπουλου Παναγιώτη με καταγωγή από τον Αγ. Βλάσιο.
Κατά τα άλλα δεν είδαμε άλλο στέλεχος που να κατάγεται ή να δρα στο Δήμο ΙΠ Μεσολογγίου ούτε γενικότερα στην Αιτωλοακαρνανία. Μεγάλο όνομα δεν υπάρχει στη λίστα, παρά τις φήμες για το αντίθετο.

Να σημειώσουμε ότι στα πρώτα γκάλοπ το νέο κόμμα (ή κίνημα όπως αρέσκεται να το αποκαλεί η ιδρύτριά του) δεν ξεπερνά το "οριακό" για είσοδο στη Βουλή 3%. Αυτό ίσως οφείλεται στο ότι το νέο κόμμα έχει πάρει ακραίες θέσεις που έρχονται σε αντίθεση πολλές φορές με τις απόψεις του κόσμου και ειδικότερα στο θέμα περί μνημονίου (θεωρείται από τη ΔΗΣΥ ορθή επιλογή) όπως και για το θέμα του ποιος φταίει (η κ. Μπακογιάννη έχει πει ότι δεν ευθύνεται για τις αποφάσεις που λαμβάνονταν αλλά για το ότι δεν αντιδρούσε.... Το γεγονός αυτό αποτελεί ίσως τον ανασταλτικότερο παράγοντα για προσέλκηση στελεχών και συνεπώς το νέο κόμμα έχει ίσως πολύ (ίσως όμως και λίγο) δρόμο μπροστά του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...