Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων Νομαρχίας

Συνήλθε σε Γενική Συνέλευση ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν, εκτός των θεμάτων που αφορούν τα προβλήματα των υπαλλήλων του Δημοσίου Τομέα, Ενιαίο Μισθολόγιο, μειώσεις Μισθών, Ασφαλιστικό-Επικουρικά ταμεία, υποχρεωτικές Μετατάξεις - ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ , Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΑ και ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του συλλόγου τον Ιανουάριο.Για το θέμα του Οργανισμού της Περ. Δυτ. Ελλάδας, η Γενική Συνέλευση , μετά από Σχετική συζήτηση ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:
1ο. Να ζητήσει απο τον Περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο, την Τροποποίηση του Οργανισμού, επειδή δεν είναι Δυνατόν να προβλέπει ΕΞΙ ,(6), Γενικές Διευθύνσεις στην Πάτρα, και καμία Υπηρεσία κατ' ουσίαν, στο Αγρίνιο και στις άλλες μεγάλες πόλεις του Νομού. Η τροποποίηση να γίνει αφού ληφθούν υπ' όψιν και οι απόψεις των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
2ο. Στην ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Πράξη, να μην ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ κανείς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ, ανεξάρτητα από εργασιακή Σχέση, Να συμπεριεληφθούν όλοι οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και ΟΛΕΣ οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, όπως σήμερα Λειτουργούν.
3ο Να μην ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ, κανείς Εργαζόμενος, αν ο ίδιος δεν το Επιθυμεί.
4ο Τα παραπάνω να ΕΠΙΔΟΘΟΥΝ, το Πρωί της 3ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, στις 07 : 30 πμ, απο ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ , που θα συγκεντρωθούν στην είσοδο της Νομαρχίας, ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δ. ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ         Π. ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ
(πηγή aixmi-news)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ωρε ουστ αλητες που θελετε και υπηρεσιες στο αγρινιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...