Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Τροϊκα-ελλάς?

Είδαμε τη φωτογραφία που ακολουθεί στο blog Μη ενεργοί πολίτες και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.

Μόλις συνήλθαμε από το σοκ (δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την ανάρτηση) είπαμε δεν είναι δυνατόν, κάποιο λάθος θα έγινε. Ο πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε να δεχτεί να μπει μπροστά του τέτοια ταμπέλα.
Ψάξαμε το θέμα και βρήκαμε στο real.gr μια πρώτη εξήγηση (δείτε τη ΕΔΩ) που με λίγα λόγια λέει από το υπουργείο Εξωτερικών, διευκρινίστηκε ότι η συγκεκριμένη τρόικα δεν έχει καμία σχέση με τον μηχανισμό στήριξης και τους πιστωτές της Ελλάδας και πως αφορά στην τρόικα του ΟΑΣΕ μέλος της οποίας είναι και η Ελλάδα. Την τρόικα συμπληρωνουν το Καζακστάν και η Λιθουανία.
Και 'γω τώρα που δεν είμαι δημοσιογράφος, πως να εξηγήσω την επόμενη φωτογραφία?
Ρωτάω: αφού και το Καζακστάν είναι μέλος αυτής της νέας τρόικας, γιατί στην ταμπέλα που γράφει "Πρόεδρος Καζακστάν" δεν αναφέρει και τη χώρα αυτή ως μέλος της? Μόνο η Ελλάδα αναφέρεται ως μέλος της τρόικας ή τελικά οι μη ενεργοί πολίτες έχουν δίκιο? Να σημειώσω ότι φωτογραφία της Λιθουανίας δεν βρήκα ώστε να τσεκάρω κι εκεί τι έλεγε η ταμπέλα...
Κάποιοι στο διαδίκτυο λένε ότι το θέμα ήταν τελικά αστείο και γέλασαν πολύ που "κάποιοι συνδύασαν τη μια τρόικα με την άλλη". Μήπως όμως δεν είναι έτσι τελικά?
Πάντως, ελπίζω ειλικρινά οι μη ενεργοί πολίτες να έχουν άδικο... γιατί αλλιώς ζούμε πλέον σε ΧΟΝΤΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...