Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ –ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΜΕ «ARABIAN SPANISH FOOD INDUSTRIES CO»

Πρόσφατα επισκέφθηκαν την περιοχή μας ο πρόεδρος της εταιρείας «ARABIAN SPANISH FOOD INDUSTRIES CO» κ. Al Chamdi και ο Γενικός Διευθυντής κ.Sultan Al Chamdi, καθώς και ο διευθυντής πωλήσεων της ως άνω εταιρείας, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Συνεταιρισμών Μεσολογγίου-Ναυπακτίας από την Διοίκηση. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων, Σαουδαραβικών συμφερόντων, με έδρα το Ριάντ. Η εταιρεία αυτή εμπορεύεται τρόφιμα σε Ισπανία, Τουρκία, Συρία, Λίβανο, Ινδία και Ταϋλάνδη.
Η ηγεσία της «ARABIAN SPANISH FOOD INDUSTRIES CO» εντυπωσιάστηκε (επισκέφθηκαν ξανά την περιοχή μας το 2004) από την πρόοδο της ΕΑΣ (εγκαταστάσεις και προσωπικό) και προχώρησαν σε νέα συμφωνία, που, μέχρι τον προσεχή Μάρτιο, προβλέπει να φορτωθούν 12 containers ελιές καλαμών (240 τόνοι περίπου). H προοπτική δε είναι, μέχρι τέλους του 2011, να φορτωθούν συνολικά 20 containers (500 τόνοι).
Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Άραβες εισάγουν από την Ελλάδα μακαρόνια (Κορώνα) και μέλι. Η πληρωμή θα γίνει έναντι φορτωτικών εγγράφων, δηλαδή αμέσως. Οι εξαγωγές για το ατομικό αγροτικό εισόδημα, αλλά και το κράτος, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, είναι μονόδρομος, με προαπαιτούμενα την ποιότητα και την αξιοπιστία μας

(πηγή AitoliaNews)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...