Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Αποτελέσματα δημοσκόπισης Μομφής από το Σφυράκι...

Το γνωστό blog sfyraki είχε αναρτήσει μια δημοσκόπιση Μομφής στην οποία ψήφιζε κάποιος αυτόν που ΔΕΝ θέλει για Δήμαρχο. Τα αποτελέσματά της είναι ενδιαφέροντα και δημοσιεύονται στο blog. Δείτε τα και πιο κάτω.

(από sfyraki.blogspot.com)

Σχολιασμός του αποτελέσματος των Εκλογών Μομφής

Οι εκλογές του εξοστρακισμού συγκέντρωσαν συνολικά 292 ψήφους, η κατανομή των οποίων έγινε με φθίνουσα σειρά ως εξής:

1. Μουρκούσης Νίκος (102/34%)
2. Κατσούλης Παναγιώτης (95/32%)
3. Αναγνωστόπουλος Ιωάννης (84/28%)

4. Πρεβεζάνος Γεώργιος (44/15%)
5. Καρανικόλας Ιωάννης (30/10%)
6. Τέγας Ιωάννης (25/8%)
7. Ψαράκης Ιωάννης (14/4%)

Την πρωτοκαθεδρία κέρδισε ο κύριος Μουρκούσης, ωστόσο, οι κ.κ. Κατσούλης και Αναγνωστόπουλος ακολουθούν κατά πόδας με μικρή διαφορά. Στην χρυσή τριάδα συνοψίζονται, κατά κάποιον τρόπο, το παρελθόν, το παρόν και το πιθανό μέλλον του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Καλά θα κάνουν οι διοικούντες και οι διεκδικούντες να ρίξουν μια ματιά στα χαρτιά τους καθότι η θετική ψήφος μπορεί να είναι αρκετά χλιαρή και να μην εκφραστεί εκλογικά. Μια ισχυρή αρνητική, όμως, μπορεί να επηρεάσει τις όποιες θετικές.. Εξάλλου, ένας ευχαριστημένος πελάτης (με την ευρύτερη έννοια, μην παρεξηγηθείτε!) θα μιλήσει για την εμπειρία του σε άλλους δύο. Ένας δυσαρεστημένος σε δέκα..

Στην ψηφοφορία δεν συμμετείχαν οι κ.κ. Μαργαρίτης και Μπρούμας αφού η δημοσκόπηση ξεκίνησε προτού προβούν σε κάποια κεντρική ανακοίνωση.
Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην μεγαλύτερη ψηφοφορία που έλαβε χώρα στα τρία χρόνια λειτουργίας του ιστολογίου μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...