Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Όλοι ΜΑΖΙ - ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

Συγκέντρωση δυνάμεων από όλους τους χώρους παρατηρείται τις τελευταίες μέρες και ειδικά τις τελευταίες ώρες στο συνδυασμό ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Όλες αυτές τις μέρες ο συνδυασμός ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και ο επικεφαλής Γιώργος Πρεβεζάνος κινήθηκαν με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και σε πολλές περιπτώσεις πήγαν κόντρα σε λογικές και ενέργειες άλλων εποχών.

Ο αγώνας αυτός αποδίδει καρπούς. Δυνάμεις από όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς που βρέθηκαν εκτός 2ου γύρου συσπειρώνονται στο πλευρό του Γιώργου Πρεβεζάνου και στηρίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Χθες το βράδυ βρεθήκαμε σε μια γιορτή δημοκρατίας όπου άτομα όλων των πολιτικών χώρων έδωσαν το παρόν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Τέτοιες στιγμές μένουν χαραγμένες στη μνήμη κάθε πολίτη αλλά και κάθε πολιτικού. Χθες γεφυρώθηκαν κενά που υπήρχαν και άρχισε να δημιουργείται ρεύμα νίκης για τις εκλογές της Κυριακής.


 
Το κλείσιμο της βραδιάς βρήκε ενωμένους Μεσολογγίτες Αιτωλικιώτες και Οινιαδίτες κάτω από την ...αυστηρή επίβλεψη των μελών της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ σε γνωστό μπαρ της περιοχής.
  




 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

proxexte ti kanete me ton moyrkoysi..sas katigoroyn gia synallagi

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΛΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ?
ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΙΟΛΑΣ?
ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...
ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ?
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΟΥ ...ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

na ton xaireste ton lada kai ton mastrapa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...