Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Τώρα όμως δεν είναι Πρωταπριλιά

(από http://ierapolis.blogspot.com)


Την πρωταπριλιά είχαμε αναρτήσει την πιο κάτω ανάρτηση και βέβαια οι περισσότεροι θεώρησαν ότι ήταν στα πλαίσια της καθιερωμένης πλάκας που επιβάλλει η ημέρα. Σας την ξαναθυμίζουμε για όσους δεν την θυμούνται ή δεν την είχαν διαβάσει :

''Πέμπτη, 1 Απριλίου 2010

ΤΟΥΣ ''ΑΔΕΙΑΣΕ'' ΟΛΟΥΣ !!!- ραγδαίες εξελίξεις τη νύχτα. Με μιά αιφνιδιαστική κίνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, χτες τη νύχτα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ξάφνιασε τους πάντες και κάλεσε επειγόντως το Νάσο Μπασαγιάννη στο Καστρί. ΄΄Νάσο ετοιμάσου΄΄ ήταν το σύντομο τηλεφώνημα και το πρόκριμα για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές φαίνεται πως κλείδωσε. Αγανακτισμένος με την πληθώρα υποψηφίων και τις εσωκομματικές κόντρες για το χρίσμα, ο πρόεδρος του Κινήματος προέβη σε πλήρη ανατροπή του σκηνικού, αφήνοντας απ' έξω όλους τους γνωστούς επίδοξους μνηστήρες. Η επιλογή του Γ. Παπανδρέου φαίνεται ότι ήταν απόρροια ενδελεχούς μελέτης της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στο δήμο μας καθώς επίσης και διεξοδικής ανάλυσης των προσόντων των υποψηφίων. Ο αγαπητός σε όλους Νάσος Μπασαγιάννης, γόνος οικογένειας με πολιτικό ιστορικό, πλούσιο βιογραφικό και υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, φαίνεται ότι αποτέλεσε την επιλογή του προέδρου και τον άνθρωπο - κλειδί που μπορεί να συγκεντρώσει όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο, μιας και τυγχάνει ευρείας αποδοχής και φέρει και την προίκα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών. Αναμένουμε αγωνιωδώς τις αντιδράσεις των υπολοίπων της λίστας αναμονής καθώς η απόφαση αυτή θα φέρει τα πάνω - κάτω στο τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε με έκτακτη ανάρτηση. ''

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ δίνεται στο Νάσο Μπασαγιάννη ο οποίος καλείται εσπευσμένα να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Θα ήταν σοβαρό πλήγμα για το γόητρο του κυβερνώντος κόμματος να μη μπορέσει να φτάσει στις εκλογές χωρίς επίσημο εκπρόσωπό του στην πρωτεύουσα του μεγαλύτερου νομού της χώρας. Σήμερα λοιπόν ο Ν. Μπασαγιάννης δέχτηκε επίσημη πρόταση από το ΠΑΣΟΚ, την οποία και απεδέχθη. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και θα έχουμε πολύ υλικό τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...