Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Κάποιοι δεν πήραν το μήνυμα....

Έχουμε την αίσθηση ότι ζούμε ή σε άλλο τόπο με ορισμένους ή αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα διαφορετικά.
Το παραμύθι με τη στήριξη ή όχι που δίνουν οι βουλευτές της ΝΔ στο Γιώργο Πρεβεζάνο πρέπει να τελειώσει κάποτε.

Άλλωστε,όπως έχουμε γράψει και σε πρόσφατη ανάρτηση, η ΝΔ στηρίζει στις τελευταίες 3 αναμετρήσεις το ίδιο πρόσωπο και αυτό λέει πολλά.
Δεν πιστεύουμε πως υπάρχουν επαγγελματίες δημοσιογράφοι σε διατεταγμένη υπηρεσία υπέρ κάποιου υποψήφιου. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η πληροφόρηση που έχουν είναι εσφαλμένη. Άρα θα πρέπει να ελέγχουν καλύτερα τις πηγές τους πριν γράψουν κάτι...
Σημασία, σε τελική ανάλυση, έχει η άποψη του λαού και είτε θέλουν ορισμένοι είτε όχι ο κόσμος έχει ταχθεί σαφώς υπέρ του κ. Πρεβεζάνου. Ή μήπως το γκάλοπ που έγινε (και μέτρησε την τάση στις τρεις δημοτικές ενότητες) λέει διαφορετικά πράγματα?
Από κει και μετά, ο κόσμος έχει μυαλό και κρίνει τη στάση καθενός και σύντομα (δυστυχώς για πολλούς) θα κρίνει και τα άτομα που απαρτίζουν κάθε συνδυασμό.
Οι εκλογές θα κριθούν από τρεις παράγοντες: Ψηφοδέλτιο (νέα πρόσωπα έτοιμα να διοικήσουν ένα μεγάλο δήμο), πολιτικό ήθος (μπουχτίσαμε από τους πολιτικάντηδες με τις παλαιοκομματικές μεθόδους) και πραγματικό αναπτυξιακό όραμα για τον τόπο. Και πραγματικά αξίζει να κερδίσει τις εκλογές (και μακάρι να γίνει αυτό) αυτός που θα συγκεντρώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Όποιος κι αν είναι αυτός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...