Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Διάψευση και ...γαρνιτούρες!

(από messolonghinews.blogspot.com)

Με γραπτή του δήλωση ο πρώην πρόεδρος της ΔΟ Μεσολογγίου της ΝΔ, Βασίλης Καρδακάς διαψεύδει τη συμμετοχή του στον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Μεσολογγίου, Νίκου Μουρκούση εκφράζοντας όμως την εκτίμησή του στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου.

«Εκτιμώ ως άνθρωπο και ως πολιτική οντότητα τον κ. Νικόλαο Μουρκούση τον οποίο απερίφραστα θεωρώ μέλος της παράταξης. Ενόψει των δημοτικών εκλογών έχει την αμέριστη συμπάθειά μου. Πλην όμως προσωπικά εγώ δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος με κανέναν συνδυασμό δια προσωπικούς μου λόγους» σημειώνει στη δήλωσή του ο Βασίλης Καρδακάς.

Σχόλιο από Σταλίκι:
Ωρε, μπράβο! Επιτέλους ένα στέλεχος της ΝΔ που θεωρεί τον κ. Μουρκούση μέλος της παράταξης!
Και από πότε κ. Καρδακά ο κ. Μουρκούσης είναι μέλος της παράταξης?
Μήπως απλά η παράταξη τον χρησιμοποίησε (με την καλή έννοια) ώστε να κάνει άνοιγμα προς το χώρο της αριστεράς σε κάποιες εκλογές (π.χ. συνδυασμός Σταμάτη)? Αν δεν θυμάστε, να σας θυμίσουμε ότι προ Σταμάτη ο κ. Μουρκούσης είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με τον κ. Ρεπάσο. Είναι λάθος?
Και δε μας λέτε κ. Καρδακά: η προσωπική σας άποψη μήπως έρχεται σε κόντρα με την κομματική? Θέλω να πω μήπως θα έπρεπε να παραιτηθείτε από την ΤΟ ώστε να λέτε ελεύθερα την άποψή σας και να μη σας "τη λέει" και κανένας? Γιατί ξέρετε, το να είστε μέλος ενός κόμματος προϋποθέτει τουλάχιστον να συμφωνείτε με όσα το κόμμα υποστηρίζει...
Ωρέ που πάμε ρε! Που πάμε ρε! (που θάλεγε και ο μακαρίτης ο Αυλωνίτης...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...