Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Πλημμύρισε ξανά το Αιτωλικό

(από etoliko-news.blogspot.com)

Οι πλημμύρες στο Αιτωλικό δεν είναι πλέον είδηση. Είδηση θα ήταν να έβρεχε και να μην είχαμε στους δρόμους την εικόνα που έχουμε τα τελευταία χρόνια......Έβρεξε σήμερα για δεκαπέντε λεπτά το πρωί και άλλο τόσο το μεσημέρι και το Αιτωλικό πνίγηκε ξανά. Οι εικόνες των προηγουμένων χρόνων ίδιες και απαράλλακτες και αυτή τη φορά.
Τα σημεία που πλημμυρίζουν στη Βόρεια πλευρά του νησιού, σκάφτηκαν το καλοκαίρι για να τοποθετηθούν σωλήνες αποχέτευσης όμβριων υδάτων, έργο κόστους 572.000,00€!!!!
Το έργο τελείωσε και οι δρόμοι έχουν μείνει σε άθλια κατάσταση.
Το παλιό δίκτυο όμβριων έχει καταστραφεί από τα σκαψίματα του έργου, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να έχει γιγαντωθεί, όπως φάνηκε σήμερα με την πρώτη βροχή.
Και ενώ έχουν αρχίσει οι βροχές, κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα λειτουργήσει το έργο αυτό.
Οι κάτοικοι της Βόρειας πλευράς και της Δυτικής παραλίας είναι σε απόγνωση. Βλέπουν να μπαίνει χειμώνας και η κατάσταση να έχει γίνει χειρότερη από κάθε άλλη φορά. Η πρόσβαση στα σπίτια και στα καταστήματα γίνεται απαγορευτική με την πρώτη βροχή.
Αλλά το χειρότερο είναι ότι τη σημερινή εγκατάλειψη, θα χρειαστεί να τη διαχειριστεί ο νέος Δήμαρχος Μεσολογγίου, με ότι θετικό ή αρνητικό μπορεί να σημαίνει αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...