Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Πότε πρόλαβε!

(από ierapolis.blogspot.com)

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατέρρευσε η προπαγάνδα του «Σωτήρα!!!» του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι
«Η ενόχληση του κ. Κατσούλη για την επίσημη πρόσκληση και συμμετοχή του δημάρχου Μεσολογγίου, Γιάννη Αναγνωστόπουλου στη συνάντηση των αυτοδιοικητικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα (Τετάρτη 13/10), είναι απολύτως δικαιολογημένη, αφού κατέρρευσε η ύπουλη προπαγάνδα του, ότι τάχατες είναι, ο «εντεταλμένος άνωθεν σωτήρας!!!» της δημοκρατικής παράταξης του δήμου μας.
Το ύφος της ενόχλησης δείχνει, τη δεινή θέση, στην οποία έχει περιέλθει ο «μουσαφίρης» της δημοκρατικής παράταξης, εξαιτίας της καθημερινής απόρριψης που εισπράττει από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του δήμου μας.
Προκαλεί γέλωτα στην κοινωνία, η εικόνα του περιφερόμενου από κόμμα σε κόμμα του δημοκρατικού χώρου κ. Κατσούλη, διαφημίζοντας τα «μαντζούνια» που διαθέτει για τη «γιατρειά» τους.
Με πεζοδρομιακές εκφράσεις ο κ. Κατσούλης προσπαθεί να αντιπαρέλθει, τη διαχρονική προσήλωση του Γιάννη Αναγνωστόπουλου στις αρχές του ΠΑΣΟΚ. Μια προσήλωση που αναγνωρίζεται απ’ όλο το στελεχιακό δυναμικό του κόμματος και κυρίως, των φίλων και των μελών του.
Την πρώτη απάντηση από την τοπική κοινωνία του νέου δήμου, ο κ. Κατσούλης την έχει ήδη εισπράξει και την τελευταία και την πλέον αποστομωτική θα την εισπράξει την Κυριακή της 7ης Νοέμβρη.» είναι το σχόλιο του γραφείου τύπου του συνδυασμού «Όραμα – Δημιουργία», στην ανακοίνωση του κ. Κατσούλη, για την παρουσία του δημάρχου Μεσολογγίου, Γιάννη Αναγνωστόπουλου σε σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα, ύστερα από πρόσκληση που του απευθύνθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...