Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Λάβαμε και δημοσιεύουμε...

Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 5/10/2010

ΚΥΡΙΟΙ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΛΑΘΟΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ "ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ICOP ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ,  ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ  Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ.
ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΨΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ "ΒΑΣΗΣ" ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ.
Για τις εταιρείες
Γεώργιος Ν. Κασσαβέτης

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΑΙΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ 2 ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ.
Α) Ο κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.
Β) ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΦΑΛΜΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ, 6η ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ" ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ BLOG ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ, ΕΝΩ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ κ.ΓΙΑΝΝΗ ΨΑΡΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΗΜΕΡΕΣ!!
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ Ή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
AΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ


Σχόλιο από Σταλίκι
Καταρχήν, το ύφος της απάντησης μας αδικεί. Δεν είχαμε κακή πρόθεση ούτε και θέλουμε να αντιδικήσουμε με κανένα. Απλά διαπιστώσαμε ένα λάθος (από αυτά που γίνονται) και φυσικά το επισημάναμε.
Επίσης, γνωρίζουμε ότι ο κ. Κατσούλης είναι εκπαιδευτικός και μάλιστα με ειδικοτητα στην πληροφορική. Αν οι πληροφορίες μας είναι λάθος, ζητούμε συγγνώμη.
Τέλος, για την δημοσκόπιση που κάνουμε έχουμε κάνει σχετική ανάρτηση που εξηγεί κάποια θέματα. Όταν άρχισε η δημοσκόπιση ίσχυαν όσα αναφέρονται σε αυτήν. Εξάλλου, ο συνδυασμός του κ. Κατσούλη (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή) ανήκει στην κατηγορία "Άλλο" που περιγράφεται στη δημοσκόπιση και πιστεύουμε πως μπορεί να αποτυπωθεί η άποψη των ψηφοφόρων του.
Κλείνοντας, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο συνδυασμό του κ. Κατσούλη και καλή δουλειά στους συνεργάτες του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Ο Πάνος Κατσούλης γεννήθηκε στο Μεσολόγγι το 1963.

τέλειωσε το Λύκειο στο Ευηνοχώρι και στην συνέχεια σπούδασε μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Εργάζεται ως καθηγητής Πληροφορικής στο 1ο ΤΕΕ Μεσολογγίου."

Από το βιογραφικό του στο myspace.
Γιατί ζητάς συγνώμη;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...