Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Τώρα τι λες και συ παραπληροφορημένε μου συνδημότη?

Η μεγάλη συγκέντρωση για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού Πρεβεζάνου είναι ακόμη και σήμερα το θέμα συζήτησης στις παρέες κάθε πόλης και χωριού του Δήμου.
Είναι επίσης γεγονός ότι ...κάποιοι "εξεπλάγησαν" με το μέγεθός της. Δεν πίστευαν στην αποφασιστικότητα όλων των μελών του συνδυασμού αλλά και στην ηγετική παρουσία του Γιώργου Πρεβεζάνου.
Δεν περίμεναν ο επικεφαλής θα ήταν τόσο έτοιμος να αναλάβει με την εντολή του κόσμου τα ηνία του Δήμου. Και δίπλα του μια ομάδα ΕΤΟΙΜΩΝ και ΕΝΤΙΜΩΝ στελεχών που όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του νέου διευρυμένου Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου.

Αλλά και ο συγκεντρωμένος κόσμος έδωσε μήνυμα νίκης από κάθε μεριά του Δήμου. Είχε παλμό και σιγουριά για το αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου. Έδειξε να μην τον αγγίζει η συνεχής παραπληροφόριση και να πιστεύει μόνο σε ότι βλέπουν τα μάτια του...
Θα μου πείτε γιατί τα γράφουμε όλα αυτά. Η απάντηση είναι γιατί δυστυχώς κάποιοι προσπαθούσαν να σας πείσουν τόσο καιρό ότι ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο πτέραρχος "μας τελείωσε" και "δεν θα φτιάξει συνδυασμό" αλλά "σκέφτεται να παραιτηθεί" και άλλα τέτοια κωμικοτραγικά.
Εσείς ακόμη σκέφτεστε ποιος προηγείται? Μάλλον λείπατε από τη συγκέντρωση...
Και μην βιαστείτε να μας κατηγορήσετε για ανέξοδη και αβάσιμη προβολή του συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Ρωτήστε και σεις στην ...πλατεία σας και θα σας πουν τα ίδια με μας σε όποιο χώρο κι αν ανήκουν... Κι αν θέλετε ρίξτε και μια ματιά σε άρθρα αλλά και στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε διάφορα blogs όπως αυτό ή αυτό ή αυτό.
Και να θυμάστε: όλοι κάνουμε λάθη. Όλα όμως μπορούν και πρέπει να διορθώνονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...