Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Οι πρώτοι υποψήφιοι με το Γιώργο Πρεβεζάνο

(από www.aixmi-news.gr)
Αλλαγή κλίματος βλέπουν οι συνεργάτες του.
Τα χαμόγελα επιστρέφουν στους φίλους του Γ. Πρεβεζάνου ο οποίος δείχνει να κατορθώνει να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο, και μάλιστα αξιόμαχο, για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Ο πτέραρχος και πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου αφού πέρασε δύο – τρεις πολύ δύσκολες ημέρες, όπου το σύστημα φερόταν να είναι εναντίον του, παρότι χρισμένος, με δύο – τρεις έξυπνους χειρισμούς αντέστρεψε το κλίμα. Σε αυτό συνέβαλε αφενός η άμβλυνση των υπαρκτών αντιθέσεων με τους βουλευτές Μάριο Σαλμά και Δημ. Σταμάτη και ιδίως με τον πρώτο που θεωρείται το νούμερο ένα κομματικό στέλεχος της ΝΔ στο νομό.
Έτσι μετά από μια προσωπική συνάντηση με τον πρώην υπουργό και νυν τομεάρχη Υγείας και άλλες τρεις τηλεφωνικές συνομιλίες αποτυπώνεται μια αλλαγή προθέσεων εκ μέρους του. «Ο κ. Σαλμάς τάσσεται ανεπιφύλακτα στο πλευρό μας», μας δήλωσε χτες ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Πρεβεζάνος ενώ πληροφορίες από τη Ρηγίλλης κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος: «Η ΝΔ δια στόματος Α. Σαμαρά μιλάει για Πρεβεζάνο ξεκάθαρα και όλοι οι βουλευτές και πολιτευτές είναι ταγμένοι με τον Γ. Πρεβεζάνο», μας λένε.
Παράλληλα κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην δήμαρχο θεωρούν πως η ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του Ν. Μουρκούση δεν είχαν το επιδιωκόμενο πέρασμα στην τοπική κοινωνία, ιδίως του δήμου Μεσολογγίου, όπου διαφάνηκε το ίδιο πρόβλημα έλλειψης στελεχών με το 2006. «Η ποιοτική διαφορά των δύο ψηφοδελτίων θα είναι εμφανής ακόμη και στον πιο κακόπιστο», είναι τα λόγια συνεργάτη του κ. Πρεβεζάνου.
Ήδη οι πρώτοι υποψήφιοι έχουν πάρει το πράσινο φως και ξεκίνησαν προεκλογική εκστρατεία. Ασφαλείς πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ θέλουν στο ψηφοδέλτιο του Πτέραρχου να είναι μεταξύ άλλων και οι: Χρ. Παπανικολάου, Γ. Καραπαπάς, Μ. Φωκά (νυν δημοτικοί σύμβουλοι Μεσολογγίου, η τελευταία με τον Γ. Αναγνωστόπουλο), Κώστας Κατσαρός, Ηλίας Χονδρός, Άγγελος Κότσαλος (Οινιάδες), Γιώργος Σαλτός (σμήναρχος με καταγωγή από τον Άγιο Ηλία), Μ. Μουρίκη (καθηγήτρια αγγλικών), Σπ. Διαμαντόπουλος (λογιστής - Άγιος Γεώργιος), Διον. Μπρούνος (λογιστής - Αιτωλικό) και Δημ. Φλώρος (σμήναρχος από τη Σταμνά).
Εκτός αυτών και ο επί οκτώ χρόνια δήμαρχος Οινιαδών Γερ. Νεστοράτος στηρίζει ανεπιφύλακτα Πρεβεζάνο με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται στον ευρύτερο δήμο Οινιαδών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΒΕΝΤΗ ΔΕΝ ΒΑΡΑΘΗΚΕΣ? ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ !!ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΙΧΜΗ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.

Σταλίκι είπε...

Μαλλον είστε θύμα της "πληροφόρισης" που παρέχουν άλλα blogs.
Όταν λέτε ότι εκθέτουμε ανθρώπους τι εννοείτε?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ..ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...