Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Δυστοκία...

(από gatosstakeramidia.blogspot.com)

Μεσολόγγι: Το "έργο" θυμίζει 2006

Όπως σας είχαμε πεί ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος συνεχίζει ακάθεκτος την προσπάθειά του για τις εκλογές της 7ης Νοέμβρη. Μάλιστα για το σχόλιο μας αυτό είχαμε δεχτεί την κριτική από τη γνωστή για το «αντιαναγνωστοπουλικό» μένος της καθημερινή εφημερίδα του Μεσολογγγίου. Πλέον οι ραγδλίες εξελίξεις μας θυμίζουν εποχές 2006, μιας και δεν αποκλείεται ο Γιάννης Τέγας να έχει τελικά το χρίσμα, μετά την παραίτηση Ψαράκη, που να είστε βέβαιοι, δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια...
Ηδη ο δήμαρχος, με επίσημη ανακοίνωσή του δημοσιοποίησε σχεδόν το 30% του συνδυασμού του και ανάμεσα στους υποψηφίους περιλαμβάνονται νυν δημοτικοί σύμβουλοι από τους δήμους που συνενώνονται μεταξύ των οποίων αντιδήμαρχοι, πρόεδροι δημοτικών συμβουλίων κλπ.
Μάλιστα η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε θετικό αντίκτυπο, αφού ουσιαστικά ο κ. Αναγνωστόπουλος είναι ο πρώτος από τους υποψηφίους δημάρχους στο Μεσολόγγι που δίνουν ονόματα στη δημοσιότητα και από την ενημέρωση που έχουμε σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στην ανοιχτή εκδήλωση που έχει προγραμματίσει στο Τρικούπειο θα παρουσιάσει το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του.
Κατά τ’ άλλα οι αντίπαλοί του έσπευσαν έσπευσαν να χαρακτηρίσουν «δυστοκία» την ολοκλήρωση του συνδυασμού του κ. Αναγνωστόπουλου… Τελικά την δυστοκία μάλλον την έχουν άλλοι...

Σχόλιο από Σταλίκι :
Εσείς τι λέτε τώρα? Φταίει η ...γνωστή για "αντιαναγνωστοπουλικό μένος" εφημερίδα ή όντως τελικά έχει πρόβλημα δυστοκίας στο συνδυασμό? Και δεν μου λέτε κ. Γάτε, στο Μεσολόγγι ξέρετε ποιοι είναι οι υποψήφιοι?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...