Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Σας το είχαμε πει...

Είχαμε από καιρό την πίστη ότι η ΝΔ προετοιμάζει για υποψήφιο στο Μεσολόγγι τον πτέραρχο. Το δημοσιοποιήσαμε στο blog από πολύ νωρίς και προσπαθούσαμε να δώσουμε και όσο το δυνατό ακριβέστερο ρεπορτάζ σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώναμε.
Ήρθε ο καιρός να ευλογήσουμε τα γένια μας. Όταν γύρω ακούγονταν άλλα, εμείς σας λέγαμε όχι την αλήθεια που μας βόλευε αλλά την πραγματική αλήθεια. Διαβάζαμε μέχρι και δημοσιεύματα για ...κλωτσιές και ξέραμε ότι δεν είχαν δόση αλήθειας. Η γνώμη όμως καθενός είναι σεβαστή. Όπως και η σωστή πληροφόρηση προς τον αναγνώστη. Εμείς θα συνεχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να πληροφορούμε σωστά τοναναγνώστη του blog μας.
Έχουμε πει ότι σαφώς και έχουμε πολιτική τοποθέτηση και σαφώς έχουμε δείξει και την προτίμησή μας σε συγκεκριμένο υποψήφιο, αλλά μέχρι εκεί.
Ας ελπίσουμε, τώρα που ο κύβος ερρίφθει, ότι θα πάμε καλά μέχρι τις εκλογές και ότι θα πρυτανεύσει η ...λογική.
Και φυσικά καλούμε τον κάθε ψηφοφόρο να απαλλαγεί από τα δεσμά του κάθε κόμματος και να ψηφίσει τον υποψήφιο με τον καλύτερο συνδυασμό, γιατί αυτό είναι που θα μετρήσει...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΕΣΕΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ :Έχουμε πει ότι σαφώς και έχουμε πολιτική τοποθέτηση και σαφώς έχουμε δείξει και την προτίμησή μας σε συγκεκριμένο υποψήφιο, αλλά μέχρι εκεί...
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.
Υ.Γ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ?

Σταλίκι είπε...

Η στήριξή μας δίνεται σε έναν άνθρωπο που ανήκει στο χώρο της κεντροδεξιάς από τα ..γεννοφάσκια του και τήρησε την -από το κόμμα- διαδικασία κατά γράμμα σεβόμενος την ψήφο του κάθε πολίτη κι όχι προσπαθώντας να την ...κλέψει.
Αυτός είναι ο κ.Πρεβεζάνος Γιώργος.
Αυτά προς αποφγή παρεξηγήσεων...

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΩ Ή ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟ , ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ" , ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
Π.Δ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...