Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Το 2ο ραντεβού...

Μάθαμε, μάθαμε!...
Δεύτερο ραντεβού είχε η πλευρά Πρεβεζάνου με στελέχη της ΝΔ. Το ραντεβού κλείστικε μετά από πρόσκληση του κ. Διαμαντίδη στον κ. Πρεβεζάνο και πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο κ. Πρεβεζάνος έθεσε εαυτόν στη διάθεση του κόμματος, αλλά υποστήριξε ότι και "σε περίπτωση που το κόμμα υποστηρίξει άλλη προσωπικότητα πλην του αντάρτη, θα τη στηρίξω με τη Δημοτική μου ομάδα". Επίσης είπε πως "σε περίπτωση που το κόμμα στηρίξει τον αντάρτη, δεν θα είμαι μαζί του αλλά δεν θα πάω και κόντρα. Εγώ αντάρτικα δεν έμαθα να κάνω στη ζωή μου". Τέλος, είπε πως "αν το κόμμα θέλει να απεμπλακεί από εμένα και τον αντάρτη, προτείνω κάποια ονόματα - συγκεκριμένα - που ως κοινής αποδοχής θα μπορούσαν να ενώσουν το χώρο".
Έγινε συζήτηση και για το φημολογούμενο ..."γκάλοπ" και τονίστηκε πως ουσιαστικά και αυτό είναι μια ακόμη πράξη που κολυσιεργεί ύποπτα τη διαδικασία.
Ουσιαστικά, ο κ. Πρεβεζάνος:
- Επαναδιατύπωσε το αίτημα για κάθοδο με το χρίσμα της ΝΔ στις εκλογές
- Υποστήριξε κάποια προσωπικότητα εκτός του αντάρτη, αλλά είπε και ότι δε κάνει αντάρτικο
- Έριξε στο τραπέζι κάποια ονόματα κοινής αποδοχής για να βρεθεί μια άλλη λύση
- Τόνισε ότι το ..."γκάλοπ" είναι άκαιρο και προκαλεί κολυσιεργία.

Να σημειωθεί ότι η στάση Πρεβεζάνου δεν έχει αλλάξει σε όλη τη διαδρομή προς το χρίσμα και χαρακτηρίζεται ως πολιτικά τίμια και μέσα στα όρια των κανόνων που έθεσε το ίδιο το κόμμα.
Ο κ. Πρεβεζάνος συζητάει μόνο μέσα στα όργανα ή με βάση τους κανόνες που το κόμμα θέσπισε και μόνο.
Εν τω μεταξύ, οι πληροφορίες που έρχονται από την Αθήνα λένε ότι λήφθηκαν αποφάσεις και δεν προκειται να διαφοροποιηθούν πολύ λόγω του ..."γκάλοπ" (αν αυτό γίνει).
Ετοιμάζεται η αεροπορία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...