Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Όμορφος κόσμος...

Στην “εντατική” η ΜΕΘ στο νοσοκομείο Αγρινίου
Μετά πολλών βασάνων και μετά από πολλά χρόνια το νοσοκομείο Αγρινίου κατάφερε δυο χρόνια πριν να ανοίξει την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως τα πράγματα δεν επρόκειτο να κυλήσουν ομαλά γιατί υπήρχαν κόντρες μεταξύ των γιατρών αλλά και των διοικήσεων.
Παρόλο που ο διευθυντής της Μονάδας κάποια στιγμή είχε “βάλει πλάτη” για τη λειτουργία της μέχρι να έρθουν οι γιατροί, σήμερα φέρεται να έχει δημιουργήσει μεγάλες εντάσεις τόσο μεταξύ των γιατρών όσο και στους εργαζόμενους στη μονάδα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχέση του με την εντατικολόγο είναι τόσο άσχημες που φέρεται να έχει ζητήσει την απομάκρυνση της από τη μονάδα.
Ο Διοικητής του νοσοκομείου την απομάκρυνε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αναφέρουν πηγές από τη διοίκηση.
Πριν από δυο μήνες ο διευθυντής της ΜΕΘ φέρεται να παρεξηγείται γιατί κλήθηκαν στο νέο νοσοκομείο Αγρινίου άλλοι διευθυντές και δεν κλήθηκε αυτός! Στο νοσοκομείο ειπώθηκε λοιπόν ότι αμέσως μετά από αυτό το γεγονός έφυγε με αναρρωτική άδεια.

Εντύπωση όμως προκάλεσε σε όλους ότι ένα ζευγάρι γιατρών, που εργάζεται κι αυτό στη μονάδα, από την Άρτα αρρώστησε το ίδιο διάστημα...
Τότε ήταν που κλήθηκε η εντατικολόγος και ένας ακόμη γιατρός για να κρατήσουν τα δυο περιστατικά που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ. Αναρωτιούνται μάλιστα εαν υπήρχαν περιστατικά που θα χρειάζονταν νοσηλεία στη μονάδα αν θα μπορούσαν να νοσηλευτούν αφού δεν υπήρχε ο βασικός κορμός των γιατρών της ΜΕΘ στο νοσοκομείο.
Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και λέγεται από πηγές του νοσοκομείου, ότι ο διευθυντής έχει πολύ άσχημες σχέσεις και με το νοσηλευτικό προσωπικό των οποίων τα νεύρα είναι τεντωμένα από τη συμπεριφορά του.
Προχθές στη ΜΕΘ νοσηλεύονταν 5 περιστατικά και μετά τις εφημερίες του ο διευθυντής πήρε το ρεπό του και έφυγε, την ώρα που και το ζευγάρι των γιατρών η πνευμονολόγος και ο καρδιολόγος έλειπαν.
Ψάχνοντας η διοίκηση να μάθει γιατί λείπουν χωρίς όπως λένε οι πληροφορίες να έχουν ενημερώσει έμαθαν ότι ο διευθυντής τους είχε δώσει άδεια...χωρίς όμως να το γνωρίζει η διοίκηση.
Στην υπόθεση πάντως έχει παρέμβει ο Εισαγγελέας ο οποίος λέγεται ότι έχει διατάξει επείγουσα προανάκριση ρωτώντας εαν η ΜΕΘ λειτουργεί κανονικά. Σήμερα αναμένονταν να καταθέσουν ο Διοικητής του νοσοκομείου ενώ οι δυο γιατροί που έλειπαν λέγεται ότι ήδη έχουν καταθέσει.

(πηγή AgrinioNet)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...