Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Λάβαμε και δημοσιεύουμε

Γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού έβαψαν το σχολείο τους
Στις 4 και 5 Ιουνίου 2011 πραγματοποιήθηκε επιτυχώς με εθελοντική εργασία μαθητών, δασκάλων και γονέων το βάψιμο του σχολείου μας.
Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού ευχαριστεί τους μαθητές του σχολείου για τη συμμετοχή τους, οι οποίοι με κέφι και αγάπη βοήθησαν στο βάψιμο του εσωτερικού χώρου ολόκληρου του σχολικού συγκροτήματος.
Ευχαριστούμε τους γονείς για την ενεργό συμμετοχή τους, οι οποίοι με την στάση τους αποτέλεσαν για τα παιδιά ιδανικό πρότυπο εθελοντικής δράσης και προσφοράς. Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Διευθυντή και τους δασκάλους του σχολείου, που όχι μόνο βοήθησαν με προσωπική εργασία, αλλά συντέλεσαν τα μέγιστα, προτρέποντας τους μαθητές στον εθελοντισμό.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια και τη συμμετοχή του τον υπεύθυνο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης για τον πολιτισμό και το περιβάλλον «πράσινο+μπλε», κ. Τάσο Ξύδη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί η παραπάνω εθελοντική εργασία, καθώς και τη χορηγό εταιρία χρωμάτων ΒΙΒΕΧΡΩΜ για τα φιλικά προς το περιβάλλον χρώματα που μας προσέφερε δωρεάν.
Σκοπός των εν λόγω δράσεων ήταν να ομορφύνουμε και να καθαρίσουμε τους χώρους διδασκαλίας των μικρών μαθητών μας, αλλά και να περάσουμε το μήνυμα στις νεώτερες γενιές, ότι ο εθελοντισμός είναι κοινωνική προσφορά, δείγμα σεβασμού και αγάπης προς τον εαυτό μας και τους γύρω μας.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΛΑΓΑΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...