Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου

Η πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ (Προγραμματική περίοδος 2007-2013) θα εξεταστεί την Δευτέρα 20 Ιουνίου, σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας. Εισηγητής του θέματος θα είναι ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας. Η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Πόρτο Ρίο».
Σύμφωνα με την πρόσκληση της συνεδρίασης που υπογράφει ο Πρόεδρος του Σώματος Κώστας Καρπέτας, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι βουλευτές της Περιφέρειας, οι Δήμαρχοι όλων των Δήμων της Περιφέρειας, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος, η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Διονυσία Μαράτου, ο Προϊστάμενος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Μιχάλης Τζωρτζής καθώς και ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Παναγιώτης Στεφόπουλος και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Δημήτρης Καραβίδας.

Σχόλιο από Σταλίκι:
Για ποιο λόγο γίνεται σε ξενοδοχείο η συνεδρίαση? Από τη μια στέλνουμε όλες τις υπηρεσίες σε κτίρια της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης για να μην πληρώνουμε ενοίκιο ως Περιφέρεια και από την άλλη πληρώνουμε αίθουσες για συνεδριάσεις? Δεν μπορεί να βρεθεί μια δημόσια αίθουσα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...