Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Εθελοντές χρωματίζουν το μέλλον των παιδιών

Γράψαμε και χθες για την εθελοντική προσπάθεια για το βάψιμο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού. Σήμερα ήρθε (και φυσικά δημοσιεύουμε) και σχετικό e-mail από το Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Εθελοντές χρωματίζουν το μέλλον των παιδιών
Γονείς, Εκπαιδευτικοί και Μαθητές,
στις 4 και 5 Ιουνίου 2011
βάφουμε το 1ο Δημοτικό σχολείο Αιτωλικού
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού σε συνεργασία με τη μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον Πράσινο+Μπλε, διοργανώνουν στις 4 και 5 Ιουνίου 2011, το βάψιμο των αιθουσών διδασκαλίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού.
Το βάψιμο θα γίνει με την εθελοντική εργασία γονέων, μαθητών, εκπαιδευτικών και φίλων του Δημοτικού Σχολείου, με φιλικά προς το περιβάλλον χρώματα, ευγενική προσφορά – χορηγία, της βραβευμένης για την περιβαλλοντική ευαισθησία της, εταιρίας ΒΙΒΕΧΡΩΜ.
Καλούμε τους γονείς και φίλους να έρθουν να βοηθήσουν στο βάψιμο του σχολείου, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011, όποτε μπορούν (πρωί ή απόγευμα) για να βάψουμε όλοι μαζί τις αίθουσες του σχολείου μας.
Σκοπός των εν λόγω δράσεων είναι να ομορφύνουμε και να καθαρίσουμε τους χώρους διδασκαλίας των μικρών μαθητών, αλλά και να περάσουμε το μήνυμα στις νεώτερες γενιές, ότι ο εθελοντισμός είναι κοινωνική προσφορά, σεβασμός και αγάπη προς τον εαυτόν μας και τους γύρω μας.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Ευάγγελος Γαλαγάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...