Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Διαβάσαμε...

Την ώρα που το ΔΝΤ κόβει τους μισθούς στη ΔΕΥΑ Μεσολογγίου ο πρόεδρος τριπλασίασε το μισθό του Την ώρα που πάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων βρίσκεται η Δαμόκλειος Σπάθη του ΔΝΤ, οι μισθοί παίρνουν την κατρακύλα, στο Μεσολόγγι υπάρχει άνθρωπος που μετά το διορισμό του από το Δήμαρχο Παναγιώτη Κατσούλη στην ΔΕΥΑ Μεσολογγίου με απόφαση του Δ.Σ. η οποία δημοσιεύεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ… τριπλασιάστηκε ο μισθός του.
Ακόμη κι αν όλα αυτά τα επιτρέπει ο Καλλικράτης, σημαίνει ότι χωρίς τα απαραίτητα προσόντα κάποιος τιτλοφορείται ή στέφεται, άρα ανάλογα αμείβεται!!!
Αυτό σημαίνει ότι όσοι κατάφεραν να εκλεγούν και έχουν κονέ με το δήμαρχο, «εξαργυρώνουν» τις ψήφους τους με τις ανάλογες θεσούλες …πάντα νόμιμα!!!
Χθες λοιπόν δημοσιεύτηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ η τριπλασίαση του μισθού του νέου διορισμένου προέδρου στην ΔΕΥΑΜ κ. Τσουνάκα Νικόλαου.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης για την χώρα και απίστευτα χρέη για το Δήμο Μεσολογγίου και της Δημοτικής επιχείρησης της πόλης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου με απόφαση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της επιχείρησης (49/2011) και τις ευλογίες του Δήμαρχου έκανε αύξηση της προσωπικής του αμοιβής στο τριπλάσιο περίπου από 580.00 ευρώ σε 1.500,00 ευρώ καθαρά πλέον κρατήσεων. Κοστίζει λοιπόν στο δήμο 1.900,00 ευρώ.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου Τσουνάκας Νικόλαος σε συνέντευξη του αναφέρει ότι η επιχείρηση έχει χρέος προς τρίτους και δανειακές υποχρεώσεις και προσανατολίζεται στην αύξηση στα τέλη Ύδρευσης και Αποχέτευσης για τους Δημότες, καθώς και σύναψη νέου δανείου για να καλύψει οικονομικές ανάγκες της επιχείρησης.
Είναι να απορεί κανείς με το σύστημα του Καλλικράτη που δίνει το δικαίωμα να παίρνουν κάποιοι τόσα πολλά χρήματα, χωρίς φυσικά τα ανάλογα προσόντα!!!
Κι επίσης είναι άξιο απορίας πως στο Μεσολόγγι όταν αυτό έγινε γνωστό οι κύριοι της αντιπολίτευσης του δήμου προς στιγμή το έχουν κάνει γαργάρα όπως και άλλα θέματα στο πρόσφατο παρελθόν!!!
Τα χρέη της ΔΕΥΑΜ σε ποιο ύψος βρίσκονται σήμερα;

(πηγή AgrinioNet

Σχόλιο από Σταλίκι:
Αλλαγή Πορείας λέγεται αυτό... Τα έχουμε ξαναπεί... Άντε μη θυμηθώ και το "σεμνά και ταπεινά"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...