Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Εθελοντές χρωματίζουν το μέλλον των παιδιών

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον Πράσινο+Μπλε, συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης της αξίας του εθελοντισμού, διοργάνωσε στις 14 και 15 Μαΐου 2011, το βάψιμο των αιθουσών διδασκαλίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.
Το βάψιμο έγινε με την εθελοντική εργασία γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του εν λόγω Δημοτικού Σχολείου, με φιλικά προς το περιβάλλον χρώματα, ευγενική προσφορά – χορηγία, της βραβευμένης για την περιβαλλοντική ευαισθησία της, εταιρίας ΒΙΒΕΧΡΩΜ.
Μέχρι σήμερα με την εθελοντική συμμετοχή γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών, καθώς και με την σημαντική υποστήριξη σε δωρεάν παροχή χρωμάτων και υλικών από τη ΒΙΒΕΧΡΩΜ, έχουμε καταφέρει να βάψουμε συνολικά 6 Δημοτικά σχολεία στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας ( 3ο και 4ο Δημοτικό Ναυπάκτου στις 5&6 Σεπτεμβρίου 2009, Δάφνης και Ξηροπήγαδου Ναυπάκτου στις 29 &30 Μαΐου 2010, 2ο Δημοτικό Ναυπάκτου στις 11&12 Σεπτεμβρίου 2010 και στις 14 & 15 Μαΐου 2011 το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου) με κριτήριο την ανάγκη συντήρησης και καθαριότητας του σχολείου.
Σκοπός των εν λόγω δράσεων είναι να ομορφύνουμε και να καθαρίσουμε τους χώρους διδασκαλίας των μικρών μαθητών, αλλά και να περάσουμε το μήνυμα στις νεώτερες γενιές, ότι ο εθελοντισμός είναι κοινωνική προσφορά, σεβασμός και αγάπη προς τον εαυτόν μας και τους γύρω μας.
Ακολουθεί στις 4 και 5 Ιουνίου, το βάψιμο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού.

Σχόλιο από Σταλίκι:
Θερμότατα συγχαρητήρια για την εθελοντική προσπάθεια, πρέπει όμως να μην ξεχνάμε ότι για τις δουλειές αυτές υπάρχει συγκεκριμένος υπεύθυνος και αυτός πρέπει να αναλαμβάνει καμιά φορά τις ευθύνες του... Δεν μπορεί σε αυτό τον τόπο τα πάντα να τα περιμένουμε από τους (πολύ δραστήριους ..ευτυχώς) εθελοντές...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έστειλε σάντουιτς.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...