Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

Το Μεσολόγγι προτείνει η αρμόδια επιτροπή για έδρα της Δ.Ο.Υ. Αιτωλοακαρνανίας

Την κατάργηση των υπαρχόντων 288 ΔΟΥ της χώρας και τη συγχώνευσή τους σε 75 προτείνει η ειδική επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών, που συγκροτήθηκε με σκοπό την αναδιοργάνωση των εφοριών, για την εξοικονόμηση υλικών και ανθρώπινων πόρων, καθώς και τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα του συστήματος.
Το πόρισμα της επιτροπής, υπό τον τίτλο «Πόρισμα της Επιτροπής για την αναδιοργάνωση των Φορολογικών Περιφερειακών Υπηρεσιών» που παρουσιάζεται αναλυτικά και αποκλειστικά από το opinionpost.gr, αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες, από βουλευτές, δημάρχους, φορείς και φορολογούμενους, που θα δουν τις εφορίες πολλών πόλεων να κλείνουν.
Για την Αιτωλοακαρνανία όπως άλλωστε έχει γίνει γνωστό η επιτροπή προτείνει την κατάργηση 6 Δ.Ο.Υ. και την υπαγωγή τους σε αυτή του Μεσολογγίου, η οποία θα ονομαστεί Δ.Ο.Υ. Αιτωλοακαρνανίας.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στο Opinion Post (ΕΔΩ)

(πηγή MessolonghiNews)


Σχόλιο από Σταλίκι:
Φαντάζομαι καταλαβαίνετε ότι πλέον μετά την απόφαση - υπόδειξη της επιτροπής, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για τους ...γνωστούς αν γίνει καμιά "μικρή αλλαγή" (δεν το βλέπω πιθανό, αν και ποτέ δεν ξέρεις...). 
Η ΔΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, όπως προβλέπει και ο ΝΟΜΟΣ....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κλείνουν τα σχολεία μας,θα καταργήσουν τα ΤΕΙ,ΣΥΓΧΩΝΕΎΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ,όπως στην Νιγρίτα Σερρών,και εγκαινιάζουν γκέτο ψυχών, σε όλη την Ελλάδα αυτή είναι η εθνική πολιτική τους. Τρομάζω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...