Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Συγγνώμη...

φωτό αρχείου...
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη από τους φίλους του ιστολογίου μας. Νομίσαμε ότι το να στηθεί η εξέδρα μπροστά από τον Κήπο των Ηρώων θα ήταν το ανέκδοτο της ημέρας, αλλά τελικά λέχθηκε σοβαρά.... Δεν μας έκαναν πλάκα.
Μετά από πολύωρες συσκέψεις και πολλαπλές συναντήσεις με πολυμελείς αντιπροσωπείες όλων των φορέων του τόπου μας (λέμε και καμιά ...πλάκα που λέει και το ανέκδοτο) αποφασίστηκε να συνοδεύσουν την πομπή μόνο τα μέλη του ΔΣ και ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης. Θα αποδειχθεί στην πράξη αν πάρθηκε σωστή απόφαση ή όχι.
Η ...αναβάθμιση της Πομπής του Σαββάτου του Λαζάρου και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ...
Για παράδειγμα μουσικές γιοκ. Το βράδυ μόνο ο ...μικρός τυμπανιστής θα ακούγεται (συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο σημερινό ΔΣ, αντικαθίσταται κάθε μουσική με τρεις τυμπανιστές που θα είναι είτε μέλη φιλαρμονικών είτε και οι τυμπανιστές των σχολείων της περιοχής...) και κανένας άλλος... Πάει η χλιδή του ποια μουσική θα παίξει καλύτερα κλπ.
Βέβαια, οι φίλοι των φιλαρμονικών θα τις απολαύσουν το επόμενο πρωί (πρώτα ο Θεός...) στην Κυριακάτικη και φυσικά πιο πανηγυρική παρέλαση.
Επίσης, σε συνεννόηση με τους συλλόγους, καταργούνται οι συμμετοχές με ...ονοματεπώνυμο. Δηλαδή, δεν θα υπάρχει για παράδειγμα Τσακάλωφ, κ.λ.π. Τώρα συνεννόηση με τους συλλόγους έγινε, απόφαση τους ανακοινώθηκε, θα σας γελάσω. Πάντως η συγκεκριμένη απόφαση κινείται στη σωστή κατεύθυνση γιατί τώρα τελευταία πλήθυναν οι "επώνυμες" συμμετοχές και είχε ξεφτίσει κι αυτή η σκέψη...
Επίσης, μια σωστή σκέψη (αλλά ποιος θα την προχωρήσει?) είναι ο έλεγχος των στολών που θα εμφανιστούν. Κάτι ...πολεμίστρες (αντί για το σχέδιο "κλειδί της πόλεως") στα λιβανιστήρια και κάτι τσολιαδάκια "τουριστικά" μάλλον θα κοπούν απ' ότι ειπώθηκε. Ποιος θα ελέγχει τι θα φορεθεί όμως? Κάποτε τον έλεγχο είχε η κ. Λ. Αλεξανδροπούλου κι αν δεν πέρναγες την αυστηρή κριτική της δεν είχε παρέλαση. Σήμερα? Ιδού η απορία.
Επίσης στη σωστή κατεύθυνση η συμμετοχή όλων των Δημοτικών Ενοτήτων στον εορτασμό. Σωστή η διοργάνωση εκδηλώσεων σε Αιτωλικό και Κατοχή (ελπίζουμε να πυκνώσουν του χρόνου οι εκδηλώσεις) αλλά φυσικά πρέπει να γίνεται και η αντίστροφη ανάλογη αναβάθμιση. Να θυμίσουμε ότι τις φετινές γιορτές Ντολμά δεν θα τις παίρναμε χαμπάρι όσοι ζούμε εκτός Αιτωλικού αν δεν υπήρχαν τα (...κακά κατά το Δήμαρχο) blogs....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...