Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Η αλήθεια πίσω από τις κραυγές και τα δημοσιεύματα...

Λάβαμε και δημοσιεύουμε:
Μεγάλη εντύπωση προκαλεί στην περιοχή μας η επί μακρόν προσπάθεια του κ Μουρκούση και του συνδυασμού του να δημιουργήσει εντυπώσεις και να βρίσκεται στο προσκήνιο διασπείροντας  φήμες περί ανυπάρκτων γεγονότων. 
Όλοι θυμόμαστε το παραλήρημά του μετά τις εκλογές όπου περιφερόμενος με την κουστωδία του μίλαγε για 500 άκυρα του συνδυασμού του και για ενστάσεις κατά του αποτελέσματος στην νομαρχία δηλαδή δηλώσεις που προκαλούσαν την θυμηδία και την απορία αν ο συγκεκριμένος υποψήφιος γνωρίζει τα στοιχειώδη περί αυτοδιοίκησης.Φυσικά εκτέθηκε ανεπανόρθωτα διότι όχι μόνο δεν ανετράπη το αποτέλεσμα αλλά προστέθηκαν άλλα 100 άκυρα στο συνολικό αριθμό ακύρων δημιουργώντας την πεποίθεση στο εκλογικό σώμα ότι η πίκρα για την αποτυχία του, αν και στηρίχθηκε από την πλειοψηφία των βουλευτών της Αιτ/νίας, του δημιούργησαν σύνδρομα καταδίωξης και απολύτου συγχύσεως. 
Μόνιμη επωδό του τις τελευταίες μέρες αποτελεί η έκπτωση του συνδυασμού Κατσούλη για  τη μη ανάρτηση των δαπανών, πιθανολόγηση που του έδωσε την ευκαιρία να περιφέρεται στα μέσα και για μια ακόμη φορά να μιλάει άνευ ειρμού για ενστάσεις, δικαστήρια και δικαιοσύνη που πρέπει να λάμψει, όταν η επιτροπή ελέγχου δαπανών δεν αποτελεί δικαστήριο αλλά όργανο της διοίκησης που δέχεται καταγγελίες και όχι ενστάσεις και που σε κάθε περίπτωση έχει δικαιοδοσία για επιβολή προστίμου και κήρυξης εκπτώτου του συνδυασμού που δεν έχει τηρήσει τις διατάξεις του νόμου. Μάλιστα χθες  με την ύποπτη συμβολή ιστολογίων της περιοχής μας διαπιστώσαμε και μια προσπάθεια στόχευσης του συνδυασμού Πρεβεζάνου παρουσιάζοντάς τον ως συνταυτιζόμενο με τον συνδυασμό Κατσούλη κατά την συνεδρίαση της επιτροπής ελέγχου δαπανών στην Πάτρα.
Δεν σκοπεύουμε σε καμία περίπτωση να ταχθούμε υπέρ του συνδυασμού Πρεβεζάνου η να δικαιολογήσουμε τον κ Κατσούλη ώστόσο θεωρούμε υποχρέωση μας να επισημάνουμε την γραφικότητα των προσπαθειών του κ Μουρκούση να παρουσιάσει τον Πρεβεζάνο ως υποστηρικτή του Κατσούλη όταν ουσιαστικά και οι δύο βρίσκονται σε δυσχερή θέση κινδυνεύοντας στην χειρότερη περίπτωση να εκπέσουν στη καλύτερη δε να τους επιβληθεί πρόστιμο. 
Μάλιστα επειδή στην συνεδρίαση της επιτροπής κυκλοφορούσαν  δημοσιογραφικά μαγνητόφωνα που κατέγραψαν  τα τεκμαινόμενα και όλους τους διαλόγους και την επιχειρηματολογία των παρευρισκομένων, από διασταυρωμένες πληροφορίες είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο κ Μουρκούσης ευρισκόταν δίπλα με τον  βουλευτή κ Σταμάτη και νομικά τον υποστήριζε ο στενός συνεργάτης του κ. Σταμάτη και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου κ Καζαντζής.
Επομένως για μιά ακόμη φορά επισήμως διαπιστώθηκε ότι κάποιοι στο εσωτερικό του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας υπονόμευσαν και συνεχίζουν να υπονομεύουν τον κ. Πρεβεζάνο προσφέροντας αφειδώς υποστήριξη στον κ Μουρκούση και στις καταγγελίες του κατά του κ Πρεβεζάνου. 
Συν τοις άλλοις εντέχνως απεκρύβη ότι ο κ Πρεβεζάνος μετά του νομικού του συμπαραστάτη ζήτησαν να απορριφθεί ως εκπρόθεσμη  και  καταχρηστική  η καταγγελία του κ Μουρκούση υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να γίνει το αργότερο μέχρι την 7-11-2010 και ότι αυτή κατατέθηκε καθυστερημένα την 13-11-2010. Αντιλαμβάνεστε ότι αν τελικά γίνει δεκτό το αίτημα απόρριψης για μια ακόμη φορά θα δημιουργηθεί απορία σχετικά με το εύρος των  πολιτικών ικανοτήτων και των γνώσεων του κ. Μουρκούση στα δημοτικά πράγματα.
Τέλος αλγεινή εντύπωση πληροφορηθήκαμε ότι προκάλεσε στα μέλη της επιτροπής η μη προσέλευση του κ Κατσούλη, απουσία που ερμηνεύθηκε από κάποιους ως περιφρόνηση στους θεσμούς και τους νόμους και ως αλαζονική συμπεριφορά. Είναι σημαντικό ο Δήμαρχος να σέβεται την διαφάνεια και την νομιμότητα καθώς και μια επιτροπή που έχει ως έργο της την διασφάλιση των προαναφερομένων, διότι έτσι θα δώσει την αίσθηση στον πολίτη ότι σέβεται και τον ίδιο και ότι αναγνωρίζει τα λάθη του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΛΑΔΟΓΙΑΝΝΟΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΕΡΝΑΓΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ ΧΑΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΑΠ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ....
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ ΟΙ ...ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ 4ΕΤΙΑΣ!!!
ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΛΑΔΑ?
ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ 16% ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΛΑΔΑ , ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΠΡΟΥΜΑ....
ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...