Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Λάβαμε και δημοσιεύουμε

Αξιότιμε κύριε Κατσούλη,  Δήμαρχε  του νέου διευρυμένου δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στον σημαντικό αυτό θώκο της πόλεως. Μετά το πέρας μιας και πλέον εβδομάδας από την αγωνιώδη εκλογή σας και πριν αναλάβετε τα καθήκοντα σας έχουμε να σας υποβάλουμε κάποια ερωτήματα πολύ σημαντικά για όλους τους πολίτες νέου δήμου στα οποία οφείλετε να απαντήσετε.Επειδή λοιπόν στην χωρά μας και ειδικά στον τόπο αυτό που ζούμε αρεσκόμαστε στο «κυνήγι  του κρυμμένου θησαυρού» θα σας παρακαλούσαμε να απαντήσετε δημοσίως  και καθαρά: 
πληρούν όλοι οι εκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού σας τα κριτήρια του νόμου Καλλικράτης και συγκριμένα του άρθρου 14 - Κολλήματα και Ασυμβίβαστα και άρθρου 15 - Ασυμβίβαστο εξαιτίας οφειλών ; Δηλαδή υπάρχουν ή  δεν υπάρχουν στους εκλεγέντες  δημόσιοι υπάλληλοι και υπάλληλοι δήμων με οποιαδήποτε σχέση εργασίας;  Έχετε τυχόν επιχειρηματίες που είχαν ή  έχουν συναλλαγές άνω των 5000€ με τον δήμο; Είναι όλοι οι εκλεγέντες ταχτοποιημένοι οικονομικά απέναντι  στον δήμο; (Αυτά μπορείτε να τα μάθετε με μια απλή αίτηση στον δήμο)
Κύριε Κατσούλη η ξεκάθαρη απάντηση σας με αποδείξεις θα δώσει μια ηχηρή απάντηση στους παραπάνω κυνηγούς. Αν πάλι έγινε  «λάθος» , αν και εσείς προβάλατε τον εαυτό σας ως πλέον γνώστη του Καλλικράτη, σας συγχωρούμε διότι είχατε πολύ μικρό διάστημα να ετοιμάσετε συνδυασμό αρκεί βέβαια κάποιοι να κάνουν το αυτονόητο, να παραιτηθούν. Αν προβληθεί η δικαιολογία ότι ο λαός ψήφησε να σας θυμίσω ότι στην χώρα αυτή υπάρχουν και νόμοι και ο κόσμος πρέπει να ψηφίζει σύμφωνα με αυτούς. Ελπίζουμε επίσης όλες οι θέσεις που θα καλυφθούν κατά την διάρκεια της θητείας σας να γίνουν υπό το φως της ημέρας και με πλήρη διαφάνεια και δημοσίευση. Τέλος ως κάτοχος πτυχίου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και ως εκπαιδευτικός που γνωρίζει την αγωνία των υποψήφιων φοιτητών και κατόπιν τα έξοδα των γονέων τους ελπίζουμε να σεβαστείτε και να εκμεταλλευτείτε τους όποιους τέτοιους έχετε στον συνδυασμό και όχι να δούμε φαινόμενα του παρελθόντος όπου κάτοχοι « πτυχίου του πεζοδρομίου ή της αγοράς » κατά δήλωση τους να διοικούν και να ηγούνται φορέων ή θέσεων του δήμου.
Ένας αδέσμευτος και όχι μοναχικός ενεργός πολίτης.

Υ.Γ.

Κύριε Κατσούλη  η καλή και καθαρή αρχή ήμισυ του παντός.
Κύριε Κατσούλη  είμαστε δίπλα σου , είμαστε κριτικά απέναντι σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...